All In

El recorregut d'un individu per diferents mons

Sobre l'espectale:

La companyia Atresbandes, reconeguda internacionalment en diferents festivals europeus amb els seus anteriors espectacles (Solfatara i Locus Amoenus), estrena All In, la seva última creació.

ALL IN presenta el recorregut d’un individu per diferents mons inspirats en aquesta expressió anglesa: una discoteca, una escola d’anglès, un programa d’autoajuda i un magatzem.  Durant aquest recorregut l’individu protagonista assumeix els diferents rols que li són imposats: usuari d’un servei d’autoajuda, convidat a un dinar, animal nocturn, objecte de magatzem  i, finalment, observador d’una escena en la qual des d’una anul·lació absoluta de l’individu es presenta la fragilitat de l’ésser humà davant l’aclaparadora necessitat de classificar-se. Aquests mons són una metàfora de les crisis existencials que un individu ha de passar pel simple fet de ser-ho. S’hi explora la dificultat d’esdevenir veritablement un individu en una de les societats més individualistes (Occident).

Així doncs, la peça és un contenidor on es barregen diferents estímuls i alhora funciona com a trànsit a través de tot de llocs, realitats i vivències comunes, reconeixibles i compartides, imposades, acceptades i celebrades.

Què hi ha dins el traster que són també els nostres propis cossos? Què hi resisteix? Què ha desaparegut per sempre? Què hi entra o en surt? Què canvia?

DURADA: 60′

una creació de Mònica Almirall, Miquel Segovia, Albert Pérez Hidalgo i Melcior Casals
espai visual Cube.bz 
tècnic d’espectacle Oscar Palenque
productores Núria Segovia (Vesc S.L.) i Sarah-Jane Watkinson (Outer Circle Arts)

una coproducció de HOME (Manchester) i Festival TNT – Terrassa Noves Tendències/CAET (Barcelona) amb el suport de ICECSala Baratza i la Beca CONCA de recerca i creació 2015

projecte en residència a CC Navas, Espai Maragall, Casa de las Artes, La Inútil, Sala Hiroshima Lighthouse Poole

Un espectacle adient si busques

  • Noves Dramatúrgies
  • Teatre Contemporani de Text
  • Creació Escènica

Video de l'espectacle

Descàrregues disponibles

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Atresbandes

El triangle Atresbandes neix de la trobada artística i personal de Mònica Almirall, Miquel Segovia i Albert Pérez Hidalgo. L’any 2008 i dins l’entorn de formació (l’Institut del Teatre de Barcelona) els tres decideixen començar un projecte creatiu en comú. El grup creix i es desenvolupa alhora que ho fa la capacitat evocadora dels seus integrants.

Influenciats per una quantitat indigerible de disciplines i referents propis de la cultura occidental, la companyia es caracteritza per una única constant en els seus projectes: advocar per un teatre-laboratori on el procés de creació col·lectiva és fonamental. La bona entesa és un dels vèrtexs d’aquest triangle, però també ho són el dubte i la incertesa. Procuren posar en qüestió tot el que els envolta. Aquest és l’únic motor que coneixen per apropar-se al teatre contemporani.

Vols saber-ne més