Beth en concert

Beth està en gira amb el seu darrer treball FAMÍLIA i té en preparació un nou disc.

Sobre l'espectale:

Beth està en gira amb el seu darrer treball FAMÍLIA i té en preparació un nou disc.

Segueix-me el fil i Família són els dos discos més personals de la cantant Beth, en català i amb temes compostos per ella mateixa i per altres autors de l’escena pop com Carles Sanjosé, Marc Ros, Pere Jou, Litus, Valen Nieto i Ismael Inarejos.

El concert es presenta en format acústic o bé en banda.

BETH, veu
MIQUEL SOSPEDRA, baix
DAVID SOLER, guitarres, pedal steel
XAVI MOLERO, bateria
PABLO GARRIDO, guitarres
FLORENCI FERRER, piano,teclats

Video de l'espectacle

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Beth

Beth Rodergas es dóna a conèixer al gran públic l’any 2002 en un programa de televisió, tot i que ja portava 3 anys dedicant-se a la música professionalment, col·laborant amb diverses orquestres.

El 2003 surt el seu primer treball discogràfic, en castellà, titulat “Otra realidad”. El 2004 Beth fa un doble concert al palau de la música, a partir del qual s’enregistra un cd i un dvd en directe titulat “Beth. Palau de la música catalana”. L’any 2006 la cantant publica “My own way home” un disc en anglès sota la producció de Suso Saiz. No és fins el 2010 que arriba “Segueix me el fil” (Musica Global) el seu primer disc en català, produït per Ricky Falkner, i el 2013 el segon disc en català “Família”(Musica Global).

Cal destacar la versatilitat de la Beth, que ha combinat durant tots aquests anys la música amb el teatre, sobretot musical.

Vols saber-ne més