Entre mans i peus

Espectacle de claqué i piano, un diàleg a partir d'improvisacions de temes standards de jazz i boleros

Sobre l'espectale:

Duo musical format per la ballarina de claqué, Laia Molins, i el pianista Marco Mezquida, en què estableixen diàlegs a través del seu instrument, la seva forma d’expressió i comunicació, tot creant diferents climes, ambients i situacions que transportaran a l’espectador.

www.laiamolins.com
https://marcomezquida.com

 

 

Video de l'espectacle

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Marco Mezquida & Laia Molins

Laia Molins formada com a ballarina de claqué en diferents escoles de Barcelona. També ha estudiat jazz, flamenc, clàssic, cant clàssic i modern, solfeig i percussió. Va rebre formació complementària als EEUU en les famoses companyies de claqué: American Tap Dance Orchestra i Manhattan Tap. És solista de claqué en diverses formacions de música Dixieland i ha col·laborat amb la Locomotora Negra i la Big Band de Granollers, en diferents espectacles. És co-fundadora i ballarina de la Companyia Tapeplas. Forma part de la companyia Tap Olé, en l’espectacle “Tapeando”. Creadora i directora de la seva companyia de Dansa REM (Ritme, Emoció, Moviment). Com a pedagoga, dóna classes regulars a l’Escola Luthier a Barcelona i a l’Escola Núria Ventura (Sant Celoni).

Marco Mezquida neix a Maó, Menorca, l’11 de març de 1987. Comença a estudiar música als 7 anys, es llicencia en piano jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), compaginant-ho amb la docència i una intensa activitat concertística en més de 12 grups entre Barcelona i Menorca. Ha esdevingut un dels pianistes més sol·licitats i actius del panorama barceloní, actuant amb músics de renom.