Locus Amoenus

LOCUS AMOENUS, etimològicament “lloc idíl·lic”, és un tòpic literari que evoca un espai idealitzat, de seguretat i confort.

Sobre l'espectale:

Locus Amoenus presenta una petita ficció inspirada en el relat El Túnel de Friedrich Dürrenmatt, en què un tren es dirigeix cap a l’abisme amb l’absoluta ignorància dels seus passatgers. Aquest tren, on es troben tres desconeguts, serveix de vehicle per posar de relleu els paradisos promesos que ha tingut la nostra generació i, en conseqüència, les seves contradiccions.

El final sempre és tràgic. I, en moltes ocasions, inesperat. No hi ha manera de predir la seva arribada. Cap senyal divina, cap indici. S’acaba i punt. I durant l’espera ens trobem una successió de paisatges que somiem transformar en paradisos… i també l’humà desig de voler arribar a algun lloc, de voler arribar més lluny, fins a convertir en permanent aquest estat de trànsit. Aquí se succeeixen un seguit de converses i desitjos, intents d’entendre i fer-se entendre dins d’una estranya arquitectura del dia a dia en què el “carpe diem” d’Horaci queda relegat a una simple tanca publicitària.

Durada: 60 minuts

Creació i interpretació: Albert Pérez Hidalgo, Miquel Segovia i Mònica Almirall

Disseny de llums: Alberto Rodríguez
Disseny de so: Joan Solé
Producció: Núria Segovia i Sarah-Jane Watkinson, amb el suport del CAET-TNT
Espai: ATRESBANDES i Cube.bz

http://www.atresbandes.com/

Mira el vídeo complet aquí

Un espectacle adient si busques

  • Noves Dramatúrgies
  • Teatre Contemporani de Text
  • Creació Escènica

Video de l'espectacle

Descàrregues disponibles

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Atresbandes

El triangle Atresbandes neix de la trobada artística i personal de Mònica Almirall, Miquel Segovia i Albert Pérez Hidalgo. L’any 2008 i dins l’entorn de formació (l’Institut del Teatre de Barcelona) els tres decideixen començar un projecte creatiu en comú. El grup creix i es desenvolupa alhora que ho fa la capacitat evocadora dels seus integrants.

Influenciats per una quantitat indigerible de disciplines i referents propis de la cultura occidental, la companyia es caracteritza per una única constant en els seus projectes: advocar per un teatre-laboratori on el procés de creació col·lectiva és fonamental. La bona entesa és un dels vèrtexs d’aquest triangle, però també ho són el dubte i la incertesa. Procuren posar en qüestió tot el que els envolta. Aquest és l’únic motor que coneixen per apropar-se al teatre contemporani.

Vols saber-ne més