L’Últim Sopar

L'últim Sopar, una peça singular i de petit format de la cia. Atresbandes

Sobre l'espectale:

“L’Últim sopar” es va presentar com una coproducció del FIOT (Festival Internacional Outono de Teatro), de Carballo, l’octubre de 2017.

Es tracta d’una adaptació de la peça “The last Supper” de la cia. britànica Reckless Sleepers. Una peça singular i de petit format, durant la qual els 39 espectadors són convidats a seure al voltant de tres taules llargues juntament amb els intèrprets. Mentre les copes de vi s’omplen i els plats desfilen, els tres intèrprets diuen les últimes paraules de personatges cèlebres així com també de perfectes desconeguts.

Ideal per ser programat en espais singulars, no específicament teatrals.

Caixet: 1800€ + iva

Durada: 90 min. (60 min. + 30 min. per compartir l’àpat plegats).
Aforament limitat a 39 espectadors.

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Atresbandes

El triangle Atresbandes neix de la trobada artística i personal de Mònica Almirall, Miquel Segovia i Albert Pérez Hidalgo. L’any 2008 i dins l’entorn de formació (l’Institut del Teatre de Barcelona) els tres decideixen començar un projecte creatiu en comú. El grup creix i es desenvolupa alhora que ho fa la capacitat evocadora dels seus integrants.

Influenciats per una quantitat indigerible de disciplines i referents propis de la cultura occidental, la companyia es caracteritza per una única constant en els seus projectes: advocar per un teatre-laboratori on el procés de creació col·lectiva és fonamental. La bona entesa és un dels vèrtexs d’aquest triangle, però també ho són el dubte i la incertesa. Procuren posar en qüestió tot el que els envolta. Aquest és l’únic motor que coneixen per apropar-se al teatre contemporani.

Vols saber-ne més