Motion

El trompetista de jazz David Pastor presenta nou disc: Motion

Sobre l'espectale:

El trompetista David Pastor, una de les principals figures de l’escena jazzística, presenta el directe del seu darrer disc “Motion” (Dot Time Records, 2017) amb el trio Nu-Roots que lidera des de fa més de deu anys.

Pastor s’acompanya de José Luis Guart al piano elèctric, orgue i teclats i de Pere Foved a la bateria en un projecte personal que impregna el jazz de diverses influències musicals que van des del rock i el funk, passant pel soul cap a la música brasilera.

Nu-Roots es caracteritza per la seva capacitat per posar en equilibri les tendències més avantguardistes del jazz actual amb la tradició del swing i les arrels tradicionals del blues. Amb més de deu anys de trajectòria, aquesta formació, erigida en la innovació del jazz contemporani, ofereix una compacta i atractiva proposta que engloba sonoritat, llenguatge i estètica. A “Motion” David Pastor & Nu-Roots donen un pas més respecte els anteriors discos explorant les possibilitats dels efectes electrònics.

David Pastor:
trompeta, flugelhorn, FX i teclats
Jose Luis Guart: piano elèctric, orgue i teclats
Pere Foved: bateria

Escolta el Disc aquí
Mira el Vídeo aquí

Video de l'espectacle

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

David Pastor

Comença els seus estudis musicals a 1.983, en l’Agrupació Musical Santa Cecília de Sedaví. Des de llavors és alumne de l’excel·lent trompetista i pedagog Manuel López, amb el qual ha adquirit una infinitat de coneixements tant tècnics com pràctics en l’estudi de la trompeta, en la seva formació clàssica com moderna. Ha cursat els seus estudis en els conservatoris Superior de València i Municipal de Barcelona, obtenint Premi d’Honor final de carrera, sota la tutela de D. Jaume Espigolé. En 1.988 comença els seus estudis de jazz, al Taller de Jazz de Sedaví, i passa a formar part de la València Jazz Big Band, sota la direcció de Ramon Cardo. Ha participat en seminaris i ha rebut classes magistrals de grans talents com: George Vosburg (Solista de l’Pitsburg Orchestra) Michael P. Mossman, Claudio Roditti, Bobby Shew entre molts altres.

La seva formació polifacètica el porta a tocar en innombrables grups i formacions com: Orquestra de Cambra Nacional de Moldàvia, Grup de Metalls del CSMM de Barcelona, JerezTexas, Sedajazz Latin Ensemble … I en la seva faceta de músic “freelance”, ha actuat i gravat amb artistes com: Presuntos Implicados, Sole Giménez, Michael Bubble, Armando Manzanero, Celia Cruz, Lucrecia, Martirio, Seguretat Social, Lolita, Jaime Urrutia, Fundación Tony Manero … .

Sol col·laborar amb freqüència amb músics de jazz a Espanya: Perico Sambeat, Ximo Tébar, Mario Rossy, Eladio Reinón, Joan Soler, Jordi Vilá, Fabio Miano, Sedajazz Big Band .. i ha tocat amb artistes internacionals com: Clark Terry, Chris Cheek , Mike Mossman, Steve Marcus, Richie Cole, Jack Walrath, Dennis Rowland, Paquito D’Rivera, Frank Wess, Bobby Shew, Slide Hampton, Pat Metheny, Bob Mintzer, Danilo Pérez, Giovanni Hidalgo i recentment amb Donald Harrison.

Com a “lead trumpet” ha participat en nombroses big bands a tot l’estat espanyol, tocant música jazz en escenaris de tot el món, incloent el Carneggie Hall de Nova York, al juny de 2009 amb el projecte “Somni Immaterial” dirigit pel Mestre Joan Albert Amargós i liderat per Laura Simó i Pedro RuyBlas.

Actualment és professor a l ‘Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics de Barcelona i director de la “Original Jazz Orquestra” del Taller de Músics

Vols saber-ne més