Allin-web

Atresbandes estrena “ALL IN” al TNT de Terrassa

07/09/2016

L’espectacle All In de la cia. Atresbandes es presenta al principal festival de creació contemporània de Catalunya després de passar pel gran aparador internacional de teatre que és el Fringe d’Edinburgh

FRINGE d’EDINBURGH a la sala Summerhall del 16 al 26 d’Agost ales 17.30h
Festival TNT (Terrassa Noves Tendències), Sala Maria Plans el 30 de setembre a les 18:30h

La companyia Atresbandes, reconeguda internacionalment en diferents festivals europeus amb els seus anteriors espectacles (Solfatara i Locus Amoenus), estrena All In, la seva última creació. Utilitzada com a jugada final en una partida de pòquer o com a eslògan de la marca esportiva Adidas, l’expresió “all in” també és el nom d’un conegut local d’striptease situat al Boulevard Clichy de París, un hostal als afores de Berlín i un restaurant de la zona alta de Barcelona. L’expressió serveix per a tot i per a no res. Per a la companyia, amaga un gran buit  i, paradoxalment, alhora engloba a la perfecció conceptes com totalitat, i totalitarisme: des dels himnes nacionals fins als sistemes aparentment més innocus de control social.

All In presenta el recorregut d’un individu per diferents mons inspirats en la pròpia expressió anglesa: una discoteca, una escola d’anglès, un programa d’autoajuda i un magatzem. Aquests mons són una metàfora de les crisis existencials que un individu ha de passar pel simple fet de ser-ho. S’hi explora la dificultat d’esdevenir veritablement un individu en una de les societats més individualistes (Occident) i la relació d’aquesta individualitat amb la massa. La peça és un contenidor on es barregen diferents estímuls i funciona com a trànsit a través d’una sèrie de llocs, realitats i vivències comunes, reconeixibles i compartides, imposades, acceptades i celebrades.

Influenciats per una quantitat indigerible de disciplines i referents propis de la cultura occidental, Atresbandes treballa qüestionant-se tot el que ens envolta i defensa un teatre laboratori en què el procés de creació col·lectiva és fonamental.

Fitxa artística
Una creació de: Mònica Almirall, Miquel Segovia, Albert Pérez Hidalgo i Melcior Casals.
Espai visual: Cube.bz.
Tècnic: Oscar Palenque.
Productores: Núria Segovia (Vesc S.L.) i Sarah-Jane Watkinson (Outer Circle Arts).
Una coproducció de HOME (Manchester) i Festival TNT (CAET) amb el suport de: ICEC, Sala Baratza, la Beca CONCA de recerca i creació.
Projecte en residència a CC Navas, Espai Maragall, Casa de las Artes, La Inútil, Sala Hiroshima i Lighthouse Poole.

L’espectacle All In de la cia. Atresbandes es presentarà al
FRINGE d’EDINBURGH
a la sala Summerhall del 16 al 26 d’Agost ales 17.30h
Festival TNT (Terrassa Noves Tendències), Sala Maria Plans el 30 de setembre a les 18:30h

Mira aquí el vídeo promocional