4 i 1 cinc!

4 i 1 cinc! és un espectacle familiar sobre els quatre elements: l'aigua, l'aire, la terra i el foc.

Sobre l'espectale:

4 i 1 cinc! és un espectacle familiar sobre els quatre elements: l’aigua, l’aire, la terra i el foc. I un cinquè que és la dansa, el nostre llenguatge corporal, contemporani, actual i viu. El moviment es genera a partir dels quatre elements, ballem amb ells.

Es juga amb el vestuari, amb els materials escenogràfics i amb els colors, que ajuden a sensibilitzar i contextualitzar el guió. A 4 i 1 cinc! tot  està pensat per suggerir als nens i les nenes els principis fonamentals, simples, d’un sistema en filosofia, en ciència, en art.

LAIDA TANCO ballarina
JORDI RUBIO ballarí
LAIA MARTÍNEZ ballarina
LLUÍS FÀBREGAS ballarí

Durada: 50 min.

Espectacle sense text.

Un espectacle adient si busques

  • A partir de 3 anys
  • Disponible per a escoles: infantil i cicle inicial

Video de l'espectacle

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Factoria Mascaró

La companyia de dansa Factoria Mascaró es va crear l’any 1998 sota la direcció artística de Joan Serra i Vilamitjana i Joaquim Serra i Puigvendrelló, ballarins i coreògrafs amb un ampli coneixement de la Dansa Tradicional Catalana. Des d’aleshores ha actuat en multitud de festivals i programacions per a adults, de carrer i familiars, campanyes escolars, festes i esdeveniments, en accions de videodansa, videoclips, etc. Es tracta d’un grup polièdric de cinc ballarins de diferents edats i experiències que es mou en un model 4D: escena, dansa, tradició i contemporaneïtat.

El col·lectiu Factoria Mascaró obre una nova línia d’espectacle, experimentant noves formes d’expressió lligades amb la quotidianitat i la gestualitat d’avui. Conservant les fonts de la dansa popular i tradicional, recerquen sense concessions ni complexos, noves propostes de posada en escena.

La Factoria Mascaró té un ampli repertori d’espectacles dirigits al públic escolar i familiar, a l’espai públic i també al públic adult.

QUIM SERRA
LAIA MARTÍNEZ
LLUÍS FÀBREGAS
LAIDA TANCO
JORDI RUBIO

Vols saber-ne més