Camins i corriols

Camins i corriols és un espectacle de dansa familiar que passa durant un dia de vacances al carrer

Sobre l'espectale:

Camins i corriols és un espectacle de dansa familiar que passa durant un dia de vacances al carrer. Des que surt el sol fins a negra nit: el matí, el migdia, la tarda i la nit. L’espai és el carrer, el mercat, el jardí, el riu, la plaça…

L’escenografia ens ajuda a crear climes molt suggeridors per als nens i nenes. Des de la mampara que serveix de “teatre de titelles ” i alhora de ciclorama, fins el fanal, el canyís, la parada del mercat, la taula de dinar, el riu…

Els diferents “camins i corriols” que seguirem per anar d’un espai a l’altre ens dóna el fil argumental del nostre espectacle. Una veu en “off” ens ajudarà a situar-nos en cadascun d’aquests moments del dia.

LAIDA TANCO ballarina
JORDI RUBIO ballarí
LAIA MARTÍNEZ ballarina
LLUÍS FÀBREGAS ballarí

Durada: 50 min.

Un espectacle adient si busques

  • Disponible per a escoles: infantil i cicle inicial
  • A partir de tres anys

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Factoria Mascaró

La companyia de dansa Factoria Mascaró es va crear l’any 1998 sota la direcció artística de Joan Serra i Vilamitjana i Joaquim Serra i Puigvendrelló, ballarins i coreògrafs amb un ampli coneixement de la Dansa Tradicional Catalana. Des d’aleshores ha actuat en multitud de festivals i programacions per a adults, de carrer i familiars, campanyes escolars, festes i esdeveniments, en accions de videodansa, videoclips, etc. Es tracta d’un grup polièdric de cinc ballarins de diferents edats i experiències que es mou en un model 4D: escena, dansa, tradició i contemporaneïtat.

El col·lectiu Factoria Mascaró obre una nova línia d’espectacle, experimentant noves formes d’expressió lligades amb la quotidianitat i la gestualitat d’avui. Conservant les fonts de la dansa popular i tradicional, recerquen sense concessions ni complexos, noves propostes de posada en escena.

La Factoria Mascaró té un ampli repertori d’espectacles dirigits al públic escolar i familiar, a l’espai públic i també al públic adult.

QUIM SERRA
LAIA MARTÍNEZ
LLUÍS FÀBREGAS
LAIDA TANCO
JORDI RUBIO

Vols saber-ne més