Murmur

Un espectacle a duo, d’una hora, interpretat amb hang i la seva recent versió digital, l’Oval, acompanyat de la llum i el color de la pintura en directe.

Sobre l'espectale:

El concert pintat MURMUR amb el músic Ravid Goldschmidt i l’artista plàstic Quim Moya parteix dels temes del disc homònim. Un músic, un pintor i un llenç tridimensional en forma de cub que, més enllà de ser un simple suport, cobra vida pròpia i es converteix en l’element de joc principal de l’escena. Una experiència artística integral, un viatge a les diferents atmosferes d’un món imaginari integrat per sons, llum i color.

El pintor combinarà diversos estils pictòrics que narren diferents històries, sempre acompanyades per les vibracions del Hang i la seva recent versió digital, l’Oval, que generaran l’atmosfera perfecta per acollir la metamorfosi del llenç i la imaginació del públic.

Murmur és el so dels ocells en el seu viatge, la fluïdesa del vol en estol dels estornells en una inexplicable dansa que desafia la raó del sentiment de supervivència que uneix les comunitats. Una metàfora de l’individu que, protegit dins del grup, es pregunta quin és el seu rol dins de la societat.

Un espectacle a duo interpretat amb hang i amb la llum i el color de la pintura fluorescent en directe que acompanyen els ritmes i les melodies, oferint una descàrrega d’emocions.

ADAPTABLE: a espais exteriors i a teatres. També el dibuix i la música poden adaptar-se a la temàtica d’un determinat cicle, esdeveniment o festival.

DURADA: 60 min. (o bé diversos passis més curts)

 

Un espectacle adient si busques

  • Pintura performativa amb música en directe
  • Una descàrrega d’emocions

Video de l'espectacle

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Ravid Goldschmidt & Quim Moya

Sobre la base d’anys d’experiència treballant cadascú en la seva disciplina, la música i la pintura respectivament, Ravid Goldschimdt i Quim Moya, fa un parell d’anys que han iniciat la col·laboració artística dalt els escenaris.

L’any 2000 Ravid Goldschimdt inicia el seu treball amb el hang, en el propi taller on es construeixen, convertint-se en luthier d’aquest instrument de so innovador. S’ha convertit en un dels autors internacionals més importants de l’instrument i ha desenvolupat una varietat de tècniques d’interpretació, produint música que ha de ser experimentada per ser creguda. El 2016 presenta l’Oval, la versió electrònica de l’instrument.

Des del 2008 Quim Moya trasllada el seu treball d’artista visual als escenaris, presentant una acció pictòrica en viu tant en solitari com amb la música en viu de Ravid Goldschimdt amb el projecte MURMUR.

Vols saber-ne més