Espectacles

El viatge de les mans

Toni Xuclà, Gemma Abrié i Clàudia Cabero. Tots tres formen un espectacle ple de música actual i poesia que trenca barreres temporals.

Sobre l’espectacle:

Les mans són desig, amor, passió i art perquè no hi ha música, ni escriptura ni pintura sense una mà. Toni Xuclà i Clàudia Cabero s’han unit i ens porten un viatge extrem on ens sorprendrà com al llarg de molts segles dones i homes han sentit i escrit sobre el mateix: amor, desamor, vida, mort. “El viatge de les mans” reinterpreta els textos dels primers poetes i poetesses catalanes amb músiques d’avui i les evoluciona fins al punt que sorprenentment, no es diferencien de les cançons actuals. Un programa que també incorpora textos actuals que són pura poesia, d’unes altres mans, les notes personals de Frida Kahlo, ara portades a cançó.

Per primera vegada, dones i homes de l’àmbit lingüístic català es van atrevir a expressar els seus sentiments en poemes, tota una revolució literària i un fet cabdal en la història de la nostra llengua i literatura. Ara els sentirem en un llenguatge actual i en una lliure i nova creació musical que ens fa entendre com eren d’universals els anhels i les passions amoroses dels inicis de la poesia feta cançó.

Descobriu aquest espectacle que anirà creixent en directe, concert a concert.

TONI XUCLÀ: guitarres i composició
CLÀUDIA CABERO: veu i guitarra
GEMMA ABRIÉ: contrabaix i veu

Sobre l’artista:

Toni Xuclà, Gemma Abrié i Clàudia Cabero

Comparteix:

Espectacles relacionats:

Si t'ha semblat interessant aquest espectacle et recomanem que facis una ullada als següents.