Espectacles

Indiano Sons, Els passos perduts

El grup d’havaneres L’Espingari i la companyia de dansa Factoria Mascaró presenten INDIANO SONS ELS PASSOS PERDUTS un espectacle de música i dansa, de carrer, fresc, ideal per una nit d’estiu.

Sobre l’espectacle:

Tres músics, quatre ballarins, una taverna i molts gèneres musicals que hem sentit i cantat però no tan sovint ballat: des de la contradansa, el danzón i el tango, passant per la sardana, la jota o el xotis i sense deixar-nos els boleros, el son, la guaracha, tots ells ritmes que van sonar als cafès i tavernes de les ciutats del s. XIX a Catalunya, Espanya i Amèrica. Ritmes d’aquí que han viatjat cap allà i, amb el pas del temps, han tornat impregnats de noves sonoritats.

Amb aquest espectacle hem volgut introduir la dansa a unes cançons conegudes, que normalment, en el seu context habitual, s’escolten i es canten. Juguem amb diferents llenguatges: dansa tradicional, gestual, conceptual, teatral, la improvisació i la poesia visual..

Els sons i passos perduts són el fil narratiu que lliga les peces i ens porten a diferents formes de viure la dansa, la música, i les emocions.

Pensat tant per a teatres, com per a l’exterior.

Durada: 50 minuts

Sobre l’artista:

Factoria Mascaró i l'Espingari

Comparteix:

Espectacles relacionats:

Si t'ha semblat interessant aquest espectacle et recomanem que facis una ullada als següents.