Essències

Essències és un solo que en Pepino Pascual ens ofereix ajudat d'un munt d'instruments!

Sobre l'espectale:

Essències és un espectacle familiar en el qual en Pepino Pascual ens proposa un viatge per fer volar la imaginació. El personatge protagonista de l’espectacle ens acompanya en el descobriment de les múltiples sonoritats com una mena de “xaman” amb uns actitud de joc i d’experimentació que deixarà bocabadats a grans i petits.

Els seus instruments ens desperten informacions amagades en el nostre “ADN”, desprenen aromes de de llocs llunyans… i propers! ens obren vies profundes, naturals o juganeres per on la música pot fluir. Essències seleccionades des de l’amor als sons del món i de la vida. I l’amor a la música!

Pepino Pascual, multiinstrumentista

Durada: 50 minuts

Espectacle instumental, sense text

Vídeos:

Un espectacle adient si busques

  • concert familiar
  • músiques del món

Descàrregues disponibles

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Pepino Pascual

En Pep Pascual (Pepino) estudia Solfeig, Harmonia, Contrapunt, Clarinet, Saxo, Tenora i Flabiol als Conservatoris de Barcelona i de Madrid, a l’Aula de Música Moderna i Jazz, al Taller de Músics i també amb en J. J. Blay, Jorge Sarraute i Josep Colomer.

Com a intèrpret ha tocat i gravat amb múltiples formacions de diferents tipus de música: des d’Orquestres Simfòniques, Grups de Cambra, Contemporània, Rock, Jazz, Cançó, Fusió, Salsa, Ball, Sardanes i altres folklores. Ha compost música per a projectes de Teatre, Dansa, Televisió, Audiovisuals, Titelles, Pallassos, Grups de Cambra i Experimentals.

Té el seu propi estudi “Casa Pepe” i segell discogràfic “Molts Records”.

Vols saber-ne més