OAB en concert

Orquestra Àrab de Barcelona en concert

Sobre l'espectale:

Un concert que barreja diferents estils musicals amb els quals han estat en contacte els músics d’aquesta banda: música clàssica oriental, cants espirituals, música gnaoua, andalusí, chaâbí i àrab tradicional, músiques procedents dels territoris àrabs del Pròxim Orient i el nord d’Àfrica.

“Libertad” és el nom del tercer disc de l’Orquestra Àrab de Barcelona. Dotze temes on s’uneix el missatge de pau i esperança en aquests temps convulsos, amb cançons marcades per l’espiritualitat de les lletres i el so càlid de la producció.

MOHAMED SOULIMANE, violí i direcció musical
AYOUB BOUT, veu i llaüt
AZIZ EL KODARI, percussions àrab i veu
JORDI GAIG, teclats
JOAN RECTORET, baix i contrabaix
SERGIO RAMOS, bateria i caixó
ACHRAF ZEROUALI, teclats orientals
DANI FIGUERAS, guitarra flamenca i elèctrica
QUIM PUIGTIÓ, tècnic de so

Durada: 90 min.

Un espectacle adient si busques

  • Mestissatge

Video de l'espectacle

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Orquestra Àrab de Barcelona

L’Orquestra Àrab de Barcelona va néixer el 2005 amb el desig de promoure un conjunt musical obert a idees que sorgeixen tant del repertori de temes tradicionals dels països de la conca del Mediterrani com de composicions originals i experiències basades en la improvisació.

Integrada per músics de Marroc i Catalunya formats en disciplines diverses – des de la música clàssica fins la música tradicional del Magreb i del Pròxim Orient, passant pel raï, el jazz, el flamenc o la música electrònica – l’Orquestra Àrab de Barcelona té el propòsit de difondre i ser portaveu de molts compatriotes que no tenen veu.

És un projecte que va més enllà del territori musical. Podem afirmar que s’ha convertit en una icona d’integració i civisme, de fusió i mestissatge. Defensa un missatge de pau, de convivència, enriquiment cultural i tolerància a través d’una música de qualitat, plena de sabors i vibracions àrabs i mediterrànies.

Vols saber-ne més