Poemes que es fan cançons

TONI XUCLÀ & GEMMA HUMET presenten "Poemes que es fan cançons" un concert a partir de poemes dels grans autors catalans. Poemes que es fan cançons i cançons que han esdevingut poemes.

Sobre l'espectale:

TONI XUCLÀ & GEMMA HUMET presenten Poemes que es fan cançons un concert a partir de poemes de Carles Riba, Salvador Espriu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Pere Quart, Raimon, Lluís Llach, J.M. Serrat… Poemes que es fan cançons i cançons que han esdevingut poemes.
En aquest concert trobem una de les millors noves veus de panorama actual a Catalunya i un dels compositors més reconeguts del país. Gemma Humet, amb una commovedora veu, interpreta les cançons amb la guitarra de Toni Xuclà que també és el compositor de la majoria de les melodies.

Aquest duo va iniciar una gira el 2013 en motiu de l’Any Espriu, a partir de les cançons del disc “Amb música ho escoltaries potser millor”. D’aleshores ençà han anat ampliant el repertori.

GEMMA HUMET, veu
TONI XUCLÀ, guitarra
Durada: 90 min.

Video de l'espectacle

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Toni Xuclà

Toni Xuclà és un dels guitarristes i compositors més reconegut i premiat del nostre país. Ha enregistrat set discos en solitari, alguns d’ells distribuït a diversos països europeus on també ha actuat. Actualment és membre dels grups Menaix a Truà, La Banda Impossible, dels duets Toni Xuclà & Gemma Humet, Toni Xuclà & Judit Neddermann, Toni Xuclà & Mireia Zamora.

Ha estat productor, entre altres, de Miquel Gil, Sopa de Cabra, Ovidi Montllor, Pau Alabajos, Gema 4, Maria Salgado i Ginesa Ortega.

Ha col·laborat amb Ja t’ho diré, Georges Moustaky, Tomatito, Armando Manzanero, Toti Soler, Dolo Beltran, Lídia Guevara, Gato Perez, Shuarma i Maria del Mar Bonet. Ha escrit diversos llibres de contingut musical. Ha estat director de diferents escoles de música i de la Fira Mediterrània de Manresa. 

Vols saber-ne més