Rolf & Flor a l’Amazones

Concert de pop-rock per a tota la família

Sobre l'espectale:

The Pinker Tones presenten “Rolf & Flor a l’Amazones” un espectacle de música pensat per a públic familiar i en format acústic, en què The Pinker Tones narren el conte i canten les cançons del darrer volum de les aventures d’en Rolf i la Flor.

En aquesta nova història, Rolf & Flor viatgen a l’Amazones amb l’àvia d’en Rolf, i l’avi de la Flor. Allà coneixeran la llegenda de Posondo, un lloc mític, i s’embarcaran en la seva recerca. Durant l’expedició descobriran com viuen els indígenes, aprendran a respectar l’equilibri de la selva que té milers d’animals i plantes, i coneixeran la Yanay, una valenta exploradora, i al Professor Fritz, un científic excèntric. I, com de costum, en Mario el gelater també ens explicarà el seu pas per la selva!

Míster Furia – veu principal, narració i ukelele
Professor Manso – percussió i veu
Dj Niño – guitarra i veu

Adaptable a sala o a l’aire lliure.
Possibilitat de fer el concert amb projeccions de les il·lustracions del llibre de Miguel Gallardo.

Durada: 50′

Idiomes disponibles: català, castellà i anglès

Opció escolar: en català i/o en anglès per a cicle mitjà de primària

Vídeo de les cançons:

Un espectacle adient si busques

  • un espectacle musical familiar per a tots els públics
  • una temàtica social i amb caràcter reivindicatiu

Video de l'espectacle

Descàrregues disponibles

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

The Pinker Tones

The Pinker Tones, el duo barceloní creat el 2001 per Mister Furia i Professor Manso, reconegut internacionalment pels seus treballs de música electrònica, està ara immers en la creació d’una sèrie de llibres-disc i espectacles per a públic familiar, de sonoritat acústica, sense perdre el seu particular estil alternatiu que els ha fet guanyar el favor de la crítica i del públic. El 2015 ha sortit el tercer volum amb la participació de Sílvia Pérez Cruz, Pere Jou (Qu4rt Pr1mera) i Virginia Labuat.

Vols saber-ne més