FiraManresa_A3

VESC a la 20ª Fira Mediterrània de Manresa

04/10/2017

Del 5 al 8 d’octubre ens instal·lem a Manresa, Fira Mediterrània Manresa, presentarem els espectacles familiars: “Silenci…Dansa” de la Factoria Mascaró i “De poetes, Cançonetes” de Toni Xucla. També tindrem un stand a la llotja professional. Us hi esperem!!!

Silenci… dansa és el darrer espectacle escolar i familiar de la Factoria Mascaró, creat a partir d’un recull de propostes didàctiques que la companyia ha estat provant en les seves diverses activitats de formació amb infants.

Han posat en escena un seguit d’accions coreogràfiques precedides sempre del silenci i dels moviments que ens il·lustren el contingut de la dansa que vindrà a continuació,coreografiada i ballada amb música.

El com i el què es combinen aquí amb el silenci i la dansa amb músiques de diferents estils.

DURADA: 50 min.

Indicat per a cicle mitjà de primària o bé per famílies amb infants a partir de 3 anys.

DIA: dijous 5 d’octubre
HORA: 9:30h, 11h i 15:30h
LLOC: Teatre Kursaal, Sala Petita
20ª Fira Mediterrània de Manresa

Concert familiar i escolar a partir de textos dels grans poetes catalans musicats per Toni Xuclà.

Amb:
TONI XUCLÀ: guitarres
MIREIA ZAMORA: veu, narració
LAIA BARDENAS: teclats, loops, pandero i veu
SARA TERRAZA: veu, guitarra

 

________________________________________

 
A De Poetes, Cançonetes la Mireia i en Toni duen a sobre tot el que necessiten per passar una bona estona: una guitarra plena de cançons, ganes de cantar i el més important: una maleta màgica plena de poesia.

Amb cançons infantils fetes amb poemes originals, els nens i nenes cantaran, sense adonar-se’n, versos dels grans poetes en llengua catalana: Vicent Andrés Estellés, Enric Casasses, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall, Francesc Pujols, Lola Casas, Núria Albertí, Maria Dolors Pellicer, Noé Rivas, Josep Maria Sala Valdaura, Jordi Granzer-Ripoll, Marc Granell i Franesc Bofill.

Els poemes triats són tots ells molt visuals i fàcils de memoritzar. Parlen d’objectes, d’animals, de les estacions, dels astres i també de la vida quotidiana. I és que el text poètic és un dels millors instruments per descobrir les possibilitats d’expressió que ofereix la paraula en edat infantil ja que convida al joc i a manifestar l’insòlit, l’absurd i els matisos més sorprenents d’allò que és real.

Mira aquí el vídeoclip oficial.


DIA: Dv. 6 d’octubre
LLOC: Fira Mediterrània. Teatre Kursaal de Manresa, Sala Petita
HORA: 9:30h i 11h