Notícies

25 anys de Fira Mediterrània de Manresa

14/10/2022

Des del 2012, VESC desenvolupa la producció tècnica de Fira Mediterrània de Manresa que en l’edició de 2022,  ha commemorat el seu quart de segle.

Després de la pandèmia, la Fira s’ha desplegat amb normalitat omplint els escenaris i els carrers de música, circ, teatre, dansa i cultura popular.

Del 6 del 9 d’octubre va tenir lloc la 25a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, el mercat estratègic de Catalunya centrat en les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu.

Des de l’any 2012, l’equip de professionals de VESC porten a terme la producció tècnica de la Fira, donant forma als espectacles, les activitats, els continguts adreçats als professionals i el FiraPasseig, entre d’altres.

En l’edició del 2022, la programació formada per un total de 70 espectacles, ha assolit un 81% de mitjana d’ocupació en els espais de pagament. L’Àrea professional va estar marcada per la internacionalitat amb 1.112 acreditats i 608 entitats inscrites.

Durant quatre dies, la capital del Bages, s’ha omplert de propostes de música, circ, dansa, teatre i cultura popular que han tingut lloc en diversos espais de la ciutat, com també al carrer.

A causa de la pluja, algunes de les propostes artístiques van haver de ser reubicades o posposades amb només una funció anul·lada.

L’edició del 2023 de Fira Mediterrània de Manresa serà del 5 al 8 d’octubre.

 

Comparteix: