Qui som?

Més de 20 anys de compromís amb la cultura

Les sigles VESC signifiquen Vèrtex Empresarial de Serveis Culturals, aquest nom apel·la a la capacitat de coordinar i establir vincles de treball amb els millors professionals de cada sector i de cada territori: artistes, agents culturals, tècnics de so i de llums, agències de comunicació, programadors, periodistes culturals... En efecte, el treball en xarxa, la proximitat i agilitat envers els nostres clients són habilitats ens han donat una bona reputació en l'àmbit cultural i artístic.

Especialistes en produccions i espectacles

En els 20 anys de trajectòria de VESC hem organitzat tot tipus d'activitats culturals: concerts, festivals, produccions d'espectacles i programacions diverses. La gestió d'unes 700 actuacions anuals avalen la nostra experiència en contractació i producció d'esdeveniments. Com a empresa de management, VESC s'especialitza en espectacles d'arrel tradicional i mediterrània.

També tenim una llarga experiència en la producció i gestió de programes conjuntament amb institucions públiques: el projecte de la Casa de la Música de Terrassa, promogut per VESC, l'Ajuntament de Terrassa i la Generalitat de Catalunya; CANTÀNIA, promogut per L'Auditori de Barcelona, que mobilitza cada any més de 22.000 escolars d'arreu de Catalunya en diverses cantates; el DANSA ARA, promogut per l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona, que mobilitza més de 5.000 escolars barcelonins o la producció tècnica de la Fira Mediterrània de Manresa, amb unes 180 activitats artístiques concentrades en 4 dies.

El nostre equip

Lali Pujol

Administradora i directora de VESC.

lali@vesc.cat

Núria Segovia

Directora a Casa de la Música de Terrassa.

nuria@vesc.cat

Ona Marimon

Comptabilitat i administració.

ona@vesc.cat

Joana Chordà

Management/
Booking

joanachorda.management@gmail.com

Quim Pla

Producció tècnica.

quim@vesc.cat

Imma Bové

Producció tècnica.

imma@vesc.cat

Fran Delgado

Acompanyament artístic i producció a El Vapor - Casa de la Música.

terrassa@casadelamusica.cat

Pau Gómez

Formació i Participació ciutadana de Casa de la Música de Terrassa.

terrassa@casadelamusica.cat

Mercè Borràs

Comunicació.
terrassa@casadelamusica.cat