Notícies

Millores a l’Espai de Creació “El Vapor”

29/05/2023

S’han realitzat una sèrie de millores per al projecte sociocultural de Casa de la Música de Terrassa amb l’ajut del Fons Europeu Next Generation

Des del gener de 2023, s’han implementat millores en l’Espai de Creació “El Vapor”, gestionat des de Casa de la Música de Terrassa. Aquestes millores consisteixen en la instal·lació d’un pont de llums, la instal·lació de portes amb tancament hermètic i barres antipànic i l’adquisició d’un projector i una càmera de fotos i vídeo.

D’aquesta manera, la capacitat d’aquest espai de creació veu multiplicades les seves possibilitats per atendre les formacions musicals emergents, oferint un entorn més proper al professionalisme.

En aquests primers mesos de l’any, gràcies a aquestes millores, ha augmentat significativament respecte a anteriors periodes la utilització de l’espai per a stages i residències de producció escènica, exhibició i tallers formatius.

Aquestes millores estan finançades pel Fons Europeu Next Generation i pel Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia del Gobierno de España.

 

Comparteix: