Produccions

Casa de la Música de Terrassa

Vesc és l'empresa que, juntament amb l'Ajuntament de Terrassa i l'ICEC (Departament de Cultura), impulsa el projecte sòcio-musical Casa de la Música de Terrassa.

La xarxa de Cases de la Música és el projecte social i musical en xarxa a Catalunya pioner a Europa, en què entitats privades i administracions públiques treballen conjuntament per promoure la divulgació, creació, promoció i difusió de la música moderna arreu del territori. Organitzem activitats, amb la música com a eix vertebrador, tant per als artistes i creadors del territori com per al públic en general.

El Vapor, l'espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa, és un equipament musical polivalent, destinat a la creació, la formació i els concerts de petit format.

Les Cases de la Música són un projecte d’especial interès dins de la política de suport a la música duta a terme pel Departament de Cultura, a través de l’ICEC, que s’ha implicat activament en aquest projecte amb la col·laboració dels ajuntaments, diputacions i les entitats privades que gestionen les sales: Clap (Mataró), Espai Orfeó (Lleida), La Mirona (Gironès), El Vapor (Terrassa), Salamandra (Hospitalet de Llobregat) i Stroika (Manresa) coordinats sota el paraigua de la Xarxa de Cases de la Música. L’associació Xarxa de Cases de la Música està integrada per sis entitats: Casa de la Música de Manresa SCCL (Cooperativa sense Ànim de Lucre), Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet, Fundació Casa de la Música del Gironès, Fundació Orfeó Lleidatà, Vesc SL, Visual Sonora SCCL (Cooperativa sense Ànim de Lucre).

+ info: https://www.casadelamusica.cat/

Comparteix: