Produccions

Dansa Ara

Coordinació de l’activitat de formació en l’àmbit escolar DANSA ARA per a l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

Sobre la producció:

Dansa Ara és un gran esdeveniment de dansa contemporània organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i adreçat a l’alumnat de cicle inicial d’escoles de Barcelona. Vol promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània.

Després del treball d’aprenentatge d’un repertori de danses creades cada any expressament per a l'ocasió per la Factoria Mascaró que es treballa amb sessions de formació amb el professorat dels diferents centres educatius, l’alumnat participa a una jornada de dansa en la qual els infants són protagonistes d’un gran espectacle de dansa contemporània que té lloc al Palau Sant Jordi o Estadi Olímpic.

Aquesta activitat també compta amb la col·laboració de les següents entitats: Companyia IT Dansa de l’Institut del Teatre, Factoria Mascaró, Palau Sant Jordi-BSM i Barcelona Promoció- Anella Olímpica.
La inscripció està oberta a les escoles de la ciutat de Barcelona i s’ha de fer a través del PAE (Programa d’activitats escolars).

Més informació en aquest enllaç:
http://ajuntament.barcelona.cat/ciutateducadora/ca/projectes/dansa-ara-0

Comparteix: