Ai, que em mullo!

Ai que em mullo! és un espectacle de carrer per a tots els públics que té lloc en una piscina.

Sobre l'espectale:

Ai, que em mullo! és un espectacle de carrer per a tots els públics que té lloc en una piscina. Tracta de moments i situacions quotidianes i reals, coreografiades amb sentit de l’humor. Una dansa simple, lògica, sense ornaments. Aquí l’aigua esdevé l’element conductor i també serveix per unir el ballarí i l’espectador.

Un espectacle immediat, proper i fresc, per l’aigua i pel dinamisme de les seves accions. Ideal per a una nit d’estiu, a qualsevol espai obert!!

QUIM SERRA ballarí
LAIDA TANCO ballarina
JORDI RUBIO ballarí
LAIA MARTÍNEZ ballarina
LLUÍS FÀBREGAS ballarí
LALI MATEU ballarina

Un espectacle adient si busques

  • Ideal per a una nit d'estiu
  • Adaptable a una font o estany públic

Video de l'espectacle

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Factoria Mascaró

La companyia de dansa Factoria Mascaró es va crear l’any 1998 sota la direcció artística de Joan Serra i Vilamitjana i Joaquim Serra i Puigvendrelló, ballarins i coreògrafs amb un ampli coneixement de la Dansa Tradicional Catalana. Des d’aleshores ha actuat en multitud de festivals i programacions per a adults, de carrer i familiars, campanyes escolars, festes i esdeveniments, en accions de videodansa, videoclips, etc. Es tracta d’un grup polièdric de cinc ballarins de diferents edats i experiències que es mou en un model 4D: escena, dansa, tradició i contemporaneïtat.

El col·lectiu Factoria Mascaró obre una nova línia d’espectacle, experimentant noves formes d’expressió lligades amb la quotidianitat i la gestualitat d’avui. Conservant les fonts de la dansa popular i tradicional, recerquen sense concessions ni complexos, noves propostes de posada en escena.

La Factoria Mascaró té un ampli repertori d’espectacles dirigits al públic escolar i familiar, a l’espai públic i també al públic adult.

QUIM SERRA
LAIA MARTÍNEZ
LLUÍS FÀBREGAS
LAIDA TANCO
JORDI RUBIO

Vols saber-ne més