Espectacles

Silenci… Dansa

Espectacle escolar i familiar de dansa que sorgeix a partir d’un recull de propostes didàctiques que la companyia Factoria Mascaró ha creat per a les seves activitats de formació.

Sobre l’espectacle:

"Silenci… dansa" és el darrer espectacle escolar i familiar de la Factoria Mascaró, creat a partir d’un recull de propostes didàctiques que la companyia ha estat provant en les seves diverses activitats de formació amb infants.

Han posat en escena un seguit d’accions coreogràfiques precedides sempre del silenci i dels moviments que ens il·lustren el contingut de la dansa que vindrà a continuació,coreografiada i ballada amb música.

El com i el què es combinen aquí amb el silenci i la dansa amb músiques de diferents estils.

DURADA: 50 min.

Indicat per a cicle mitjà de primària o bé per famílies amb infants a partir de 3 anys.

Sobre l’artista:

Factoria Mascaró

La companyia de dansa Factoria Mascaró es va crear l’any 1998 sota la direcció artística de Joan Serra i Vilamitjana i Joaquim Serra i Puigvendrelló, ballarins i coreògrafs amb un ampli coneixement de la Dansa Tradicional Catalana. Des d’aleshores ha actuat en multitud de festivals i programacions per a adults, de carrer i familiars, campanyes escolars, festes i esdeveniments, en accions de videodansa, videoclips, etc. Es tracta d’un grup polièdric de cinc ballarins de diferents edats i experiències que es mou en un model 4D: escena, dansa, tradició i contemporaneïtat.

El col·lectiu Factoria Mascaró obre una nova línia d’espectacle, experimentant noves formes d’expressió lligades amb la quotidianitat i la gestualitat d’avui. Conservant les fonts de la dansa popular i tradicional, recerquen sense concessions ni complexos, noves propostes de posada en escena.

La Factoria Mascaró té un ampli repertori d’espectacles dirigits al públic escolar i familiar, a l’espai públic i també al públic adult.

QUIM SERRA
LAIA MARTÍNEZ
LLUÍS FÀBREGAS
LAIDA TANCO
JORDI RUBIO

Comparteix: