De poetes, cançonetes

Un espectacle per gaudir en família a partir de textos de grans poetes catalans musicats per Toni Xuclà

Sobre l'espectale:

De poetes, cançonetes és un espectacle de cançons per gaudir en família creat a partir de textos de grans poetes catalans musicats per Toni Xuclà.

Els músics porten tot el que cal per passar una bona estona: una guitarra plena de cançons, ganes de cantar i, el més important, una maleta màgica plena de poesia.

Amb cançons infantils fetes amb poemes originals, els infants cantaran, sense adonar-se’n, versos dels grans poetes en llengua catalana: Vicent Andrés Estellés, Enric Casasses, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall, Francesc Pujols, Lola Casas, Núria Albertí, Maria Dolors Pellicer, Noé Rivas, Josep Maria Sala Valdaura, Jordi Granzer-Ripoll, Marc Granell i Franesc Bofill. Els poemes triats són tots ells molt visuals i fàcils de memoritzar, tracten d’animals, de les estacions, dels astres i també de la vida quotidiana.

I és que el text poètic és un dels millors instruments per descobrir les possibilitats d’expressió que ofereix la paraula en l’edat infantil ja que convida al joc i a manifestar l’insòlit, l’absurd i els matisos més sorprenents d’allò que és real

TONI XUCLÀ: guitarres
MIREIA ZAMORA: veu, narració
LAIA BADRENAS: teclats, loops i veu
SARA TERRAZA: veu, guitarra

Formació variable segons el format de la sala: des de duo per a biblioteques fins a banda per a teatres.

Edat: a partir de 3 anys

Durada: 50 minuts

 Vídeos de l’espectacle:

Video de l'espectacle

Properes actuacions:

No hi actuacions planificades.

Sobre l'artista:

Toni Xuclà

Toni Xuclà és un dels guitarristes i compositors més reconegut i premiat del nostre país. Ha enregistrat set discos en solitari, alguns d’ells distribuït a diversos països europeus on també ha actuat. Actualment és membre dels grups Menaix a Truà, La Banda Impossible, dels duets Toni Xuclà & Gemma Humet, Toni Xuclà & Judit Neddermann, Toni Xuclà & Mireia Zamora.

Ha estat productor, entre altres, de Miquel Gil, Sopa de Cabra, Ovidi Montllor, Pau Alabajos, Gema 4, Maria Salgado i Ginesa Ortega.

Ha col·laborat amb Ja t’ho diré, Georges Moustaky, Tomatito, Armando Manzanero, Toti Soler, Dolo Beltran, Lídia Guevara, Gato Perez, Shuarma i Maria del Mar Bonet. Ha escrit diversos llibres de contingut musical. Ha estat director de diferents escoles de música i de la Fira Mediterrània de Manresa. 

Vols saber-ne més