Espectacles

El viatge de les mans

Toni Xuclà, Gemma Abrié i Clàudia Cabero, tots tres formen un espectacle ple de música actual i poesia que trenca les barreres temporals.

Un viatge musical i poètic

Les mans són desig, amor, passió i art perquè no hi ha música, ni escriptura ni pintura sense una mà. Toni Xuclà i Clàudia Cabero s’han unit i ens porten un viatge extrem on ens sorprendrà com al llarg de molts segles dones i homes han sentit i escrit sobre el mateix: amor, desamor, vida, mort. “El viatge de les mans” reinterpreta els textos dels primers poetes i poetesses catalanes amb músiques d’avui i les evoluciona fins al punt que sorprenentment, no es diferencien de les cançons actuals. Un programa que també incorpora textos actuals que són pura poesia, d’unes altres mans, les notes personals de Frida Kahlo, ara portades a cançó.

Per primera vegada, dones i homes de l’àmbit lingüístic català es van atrevir a expressar els seus sentiments en poemes, tota una revolució literària i un fet cabdal en la història de la nostra llengua i literatura. Ara els sentirem en un llenguatge actual i en una lliure i nova creació musical que ens fa entendre com eren d’universals els anhels i les passions amoroses dels inicis de la poesia feta cançó.

Descobriu aquest espectacle que anirà creixent en directe, concert a concert.

Toni Xuclà: guitarres i composició
Clàudia Cabero: veu i guitarra
Gemma Abrié: contrabaix i veu

Toni Xuclà, Gemma Abrié i Clàudia Cabero

Toni Xuclà, guitarrista, compositor i productor especialitzat en producció musical i audiovisuals. Ha enregistrat nou discos en solitari, algun d’ells distribuït a diversos països europeus on també ha fet nombrosos concerts. És un dels membres destacats del moviment “guitarra catalana”, estil amb personalitat pròpia que combina música mediterrània amb noves tendències.
Ha estat productor, entre d’altres, de Miquel Gil, Sopa de Cabra, Ovidi Montllor o Pau Alabajos. És professor de producció musical a Enti/Universitat de Barcelona i llicenciat superior de música per l’ESMUC.
Ha obtingut diversos guardons, els més recents: “Una terra sense mapa”, Millor disc de noves músiques i jazz 2015 (Premis Enderrock) i Millor productor musical 2014 (Premis Enderrock).

Comparteix: