Espectacles

Takeuchi Quartet

Quatre músics de diverses procedències i gran experiència en diferents camps musicals, s’uneixen en aquest projecte per sumar-ne les essències i destilar-ne un nou resultat.

Músiques del món, Jazz i Folk

Takeuchi Quartet presenta un espectacle càlid, intens i aromàtic, on conviuen els sons de l'Atlàntic i el Mediterrani en una rica fusió de matisos. Un repertori acuradament escollit format per composicions pròpies, cançons populars i d'autor llatinoamericanes, fusionant les músiques del món, el jazz, el folk i altres estils amb extrema delicadesa i personalitat.

Maya Takeuchi: veu
Antonio Mazzei: piano
Joan Rectoret: baix elèctric
Mar Vila: percussió

Takeuchi Quartet

Maya Takeuchi
Nascuda a Tokio, recull el testimoni familiar per dedicar-se a l’estudi de la veu i el cant modern. Aprofundeix en la música brasilera i la cançó d’arrel transmetent-ne l’essència a través d’una expressió íntima i propera.

Antonio Mazzei
Nascut a Caracas, especialitza els seus estudis de piano a Nova York, on col·labora amb artistes de renom internacionals. Les músiques llatines, el jazz i la cerca de l’expressió justa son a grans trets els pilars del seu univers musical.

Joan Rectoret
Baixista d’extensa i rica trajectòria de la qual en destaca el seu pas pel flamenc, el jazz fusió i les músiques del món, on ha imprès el seu propi segell com a instrumentista virtuós i expressiu.

Marc Vila
Músic multinstrumentista i eclèctic amb un ampli recorregut acompanyant artistes del país i participant en projectes col·lectius de percussió creativa.

Comparteix: